Dakkapel met rolluik

Door een kunststof dakkapel compleet met rolluik te laten plaatsen in de buurt van Nijmegen, verenigt u het beste van twee werelden.

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Door een kunststof dakkapel compleet met rolluik te laten plaatsen, verenigt u het beste van twee werelden. U haalt meer licht in huis, maar heeft tegelijkertijd de mogelijkheid om de ruimte volledig te verduisteren. Op die manier heeft u zelf de controle over de hoeveelheid licht in de kamer. Natuurlijk heeft u geen invloed op het weer, maar dichter bij totale lichtcontrole dan met een inbouwrolluik voor uw dakkapel komt u niet. Zo’n praktische dakkapel met rolluik bestelt u eenvoudig en snel bij Dakkapeldirect BV in Nijmegen.

De voordelen van een kunststof dakkapel met rolluik

Er zijn nog meer voordelen wanneer u uw nieuwe kunststof dakkapel compleet met rolluik laat leveren. Op deze manier weet u namelijk ook zeker dat het inbouwrolluik perfect op uw dakkapel aansluit en hoeft u ook niet achteraf een rolluik op maat te laten maken. Dit wordt namelijk meteen gedaan, waardoor u veel kunt besparen. Bovendien bespaart u zo ook op de montagekosten, omdat wij alles  in een keer plaatsen. Daarbij komt als extra voordeel dat u slechts één keer monteurs over de vloer heeft. Het is dus om meerdere redenen efficiënt om een dakkapel compleet met rolluik te laten plaatsen.

Een op maat gemaakte dakkapel inclusief inbouwrolluik

Wilt u snel en efficiënt een kunststof dakkapel met rolluik laten plaatsen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 – 675 6309 of het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen via het online offerteformulier. Dan nemen we binnen 48 uur contact met u op en zorgen we voor een snelle levering van uw dakkapel met inbouwrolluik. Vervolgens monteren wij de dakkapel binnen een dag. Onze levering is zo snel omdat wij de dakkapellen zelf in onze eigen fabriek in Nijmegen produceren. Hierdoor kunnen we de dakkapel ook volledig op maat voor u maken.

Aluminium dakkapellen