Een dakkapel op maat gemaakt in Nijmegen

Wilt u een dakkapel kopen en deze volledig op maat laten maken in de buurt van Nijmegen? Dat kan bij Dakkapeldirect BV.

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Wilt u een dakkapel kopen en deze volledig op maat laten maken voor uw woning in bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem of Eindhoven? Dat kan bij Dakkapeldirect BV, gevestigd in Nijmegen. Doordat wij de dakkapellen in onze eigen fabriek maken, kunnen we deze in allerlei maatvoeringen produceren en er verschillende opties aan toevoegen. Wat voor type dakkapel u wilt en in welk formaat maakt niet uit; wij voeren het complete project voor u uit. Kies bijvoorbeeld voor een complete dakkapel met rolluik of laat er een op maat maken in de stijl van uw huis in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven.

Een dakkapel op maat in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven met een hoge isolatiewaarde

Er zijn nog meer voordelen wanneer u een nieuwe dakkapel op maat laat maken door Dakkapeldirect BV, bijvoorbeeld voor uw woning in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven. Zo heeft u niet alleen veel keuzemogelijkheden bij ons bedrijf, maar plaatsen we de dakkapel ook nog eens snel. Dit doen we altijd met de grootste vakkundigheid en efficiëntie. Vaak leveren we al binnen een dag een prachtig eindresultaat op voor onze klanten. Daarnaast hebben onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde, waardoor u meer licht in huis haalt zonder in te leveren op de isolatie van uw huis. Verder kunt u de dakkapel op maat compleet laten leveren bij u in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven met dakramen van de merken Fakro en Velux.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie

Weet u al precies wat voor dakkapel u op maat wilt laten maken voor uw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of elders in Nederland? Vul dan het offerteformulier in. Door een offerte voor uw dakkapel aan te vragen, weet u direct waar u aan toe bent. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 – 675 6309 of vul het contactformulier in.

Aluminium dakkapellen