Dakkapel offerte aanvragen

Wilt u een dakkapel kopen en deze volledig op maat laten maken in de buurt van Nijmegen? Dat kan bij Dakkapeldirect BV.

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Wilt u een dakkapel kopen en deze volledig op maat laten maken in Nijmegen? Dat kan bij Dakkapeldirect BV. Doordat wij de dakkapellen in eigen fabriek maken, kunnen we deze in allerlei maatvoeringen produceren en er verschillende opties aan toevoegen. Wat voor dakkapel u wilt in welk formaat maakt niet uit; wij maken het voor u. Kies bijvoorbeeld voor een dakkapel compleet met rolluik of laat er een op maat maken in de stijl van uw huis in Nijmegen.

Een dakkapel op maat in Nijmegen met een hoge isolatiewaarde

Er zijn nog meer voordelen wanneer u een nieuwe dakkapel op maat laat maken door Dakkapeldirect BV in Nijmegen. Zo heeft u niet alleen veel keuzemogelijkheden, we plaatsen de dakkapel ook nog eens snel. Vaak leveren we namelijk al binnen een dag een prachtig eindresultaat op. Daarnaast hebben onze dakkapellen een hoge isolatiewaarde, waardoor u meer licht in huis haalt zonder in te leveren op de isolatie van uw huis. Verder kunt u de dakkapel compleet laten leveren met dakramen van de merken Fakro en Velux.

Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie

Weet u al precies wat voor dakkapel u op maat wilt laten maken bij ons bedrijf in Nijmegen? Vraag dan direct een offerte aan via het offerteformulier. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden of heeft u advies nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 – 675 6309 of vul het contactformulier in.

Aluminium dakkapellen