De prijs van een aluminium dakkapel in Utrecht

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Breda, Eindhoven of in de buurt van Nijmegen?

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Door een dakkapel over de nok van uw woning in Houten te plaatsen heeft u optimaal plezier van uw leefruimte. Waar je een normale dakkapel in het dak plaatst, komt een dakkapel over de nok boven uw huis uit. Dit betekent dat u, zeker in ruimtes met een lage nok, veel praktische ruimte creëert. Dakkapeldirect BV is uw partner voor deze dakkapellen.

Laat een dakkapel over de nok plaatsen bij u in Houten

Een dakkapel over de nok, ook wel een nokverhoging genoemd, is een perfect aanwinst voor uw woning in Houten. Er zijn twee opties voor een dakkapel over de nok. Allereerst is er de enkelvoudige variant. Hierbij komt de verhoging slechts aan een kant van uw dak. Wilt u nog meer ruimte? Dan is een tweezijdige dakkapel over de nok dé oplossing voor uw woning in Houten. In feite haalt u hiermee het grootste deel van de schuine kanten van uw dak weg. Onze dakkapellen zijn van hout, of van kunststof, afhankelijk van uw wensen.

Vergroot uit bruikbare oppervlakte

Maak van uw krappe zolder een mooie en ruime kamer. Deze dakkapellen zijn bovendien uit te rusten met onze kozijnen. U vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier, maar u kunt onze specialisten ook bereiken via 024 – 675 6309. De experts van Dakkapeldirect BV uit Nijmegen beantwoorden graag al uw vragen.

Aluminium dakkapellen