Een dakkapel in Utrecht

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Breda, Eindhoven of in de buurt van Nijmegen?

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Wilt u een nieuwe dakkapel laten plaatsen bij uw woning in Utrecht? Met een dakkapel profiteert u optimaal van uw woning. U krijgt meer ruimte én meer licht in uw huis. Wie wil dat nu niet? Als u de experts van Dakkapeldirect BV inschakelt, heeft u snel een mooie en nieuwe dakkapel aan uw woning in de provincie Utrecht.

Een nieuwe dakkapel voor uw woning in Utrecht

Voor een dakkapel op maat bent u bij ons in goede handen. Niet alleen plaatst Dakkapeldirect BV uit Nijmegen de nieuwe dakkapel graag bij u in Utrecht, u kunt bij ons ook kiezen uit extra opties. Wat dacht u van een rolluik op uw dakkapel van kunststof? Uiteraard kunt u bij ons ook een dakkapel van aluminium laten produceren. Wilt u naast een nieuwe dakkapel nog meer profiteren van de ruimte onder uw dak in Utrecht? Vraag ons dan naar de mogelijkheden voor nokverhoging. Hierdoor wordt uw woonruimte nog groter dan deze al was. Met onze dakkapellen aan uw huis woont u prettiger dan ooit te voren, dankzij de extra ruimte, ramen en het natuurlijke licht dat u hierdoor extra krijgt.

Laat een dakkapel door onze experts plaatsen

Schakel onze experts in voor het plaatsen van uw nieuwe dakkapel. Stel al uw vragen, of vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier. Wilt u liever telefonisch contact over de dakkapellen uit onze eigen fabriek? Bel dan naar 024 – 675 6309. Wij geven u graag antwoord op alle vragen die u heeft over onze uittekende producten en diensten.

Aluminium dakkapellen