Een dakkapel met de mogelijkheid te verduisteren in Houten

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Breda, Eindhoven of in de buurt van Nijmegen?

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Als u een dakkapel wilt met de mogelijkheid om te verduisteren voor uw woning in Houten, dan zit u goed bij Dakkapeldirect BV uit Nijmegen. Wij maken onze dakkapellen op maat in eigen fabriek, waardoor deze altijd goed past bij uw woning én uw wensen. Zo behoort verduistering eveneens tot de opties.

Een dakkapel waarvan u de ramen kunt verduisteren in Houten

Een dakkapel heeft enorme voordelen voor uw woning. U heeft meer leefruimte en door de ramen komt er bovendien extra licht binnen. De keerzijde hiervan is dat u, door deze extra ramen, minder privacy heeft. Daarnaast kan uw huis flink warm worden doordat felle zomerzon door de ramen naar binnen schijnt. Door de ramen te verduisteren, bijvoorbeeld door rolluiken te plaatsen, geniet u optimaal van uw dakkapel in Houten. Deze mogelijkheden voor verduisteren kunnen zowel op een houten dakkapel als een kunststof dakkapel worden bevestigd.

Neem contact met ons op voor onze dakkapelopties

De specialisten van Dakkapeldirect BV staan klaar om te helpen met al uw dakkapelvraagstukken. Heeft u nog geen dakkapel, maar wilt u er een laten plaatsen? Wij hebben unieke vergunningsvrije dakkapellen in ons assortiment. Neem contact op met ons! tel al uw vragen door experts te bellen op 024 – 675 6309.

Aluminium dakkapellen