Dakkapel uit eigen fabriek

Elke dakkapel die wij maken is persoonlijk en op maat geleverd. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Dakkapel uit eigen fabriek

Volledig prefab en geassembleerd

De dakkapellen die DakkapelDirect aanlevert worden volledig prefab gemaakt en geassembleerd in onze eigen fabriek. Er zijn mogelijkheden om deze vanuit een houten constructie te bouwen of door middel van sandwich panelen. Vervolgens worden de dakkapellen afgewerkt met keralit, trespa, rockpanel, hout of zink. Een groot voordeel van dakkapellen zelf bouwen is dat wij precies hoe de dakkapellen in elkaar zitten en wij elke dakkapel persoonlijk op maat kunnen maken. Hierdoor kunnen wij u 15 jaar garantie op uw dakkapel garanderen!

Isolatie dakkapel

Een dakkapel van DakkapelDirect wordt opgebouwd uit duurzame materialen met hoge isolatiewaarden. Door de rijke keuze in opties bepaalt u zelf hoe hoog de isolatiewaarde van uw dakkapel wordt. Een optie kan zijn om met glaswol te isoleren, maar dit gaat vaak zakken of wordt opgegeten door muizen. Dankzij onze sandwich systemen is dit niet meer van toepassing en kunnen we zelfs 15 jaar lang volledig 4.0 Rc garanderen! Een andere optie is om met PIR platen te werken, maar hier kan maximaal een Rc waarde van 3.5 gecreëerd worden.

Bij DakkapelDirect werken wij met EPDM dakbedekking. De dakbedekking wordt verlijmd uit één stuk en heeft een levensduur van tenminste 50 jaar. Het voordeel daarvan is dat er nooit meer grind op hoeft en is uv-bestendig is. Dit in tegenstelling tot polyester dakkapellen waarbij de kant opknappen zeer aanwezig is. U kunt kiezen tussen een aluminium daktrim of een zinken dakkraal.

Of bel direct:
(024) 675 63 09

Dakkapel uit de fabriek