Kunststof dakkapellen

Een dakkapel met weinig onderhoud en vele mogelijkheden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een kunststof dakkapel van de experts in Nijmegen

Een kunststof dakkapel met weinig onderhoud

Met een kunststof dakkapel kunt u alle kanten op, want deze veelzijdige uitbreiding is er in allerlei stijlen, formaten en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof dakkapel met houtlook of ga voor een uitbreiding die met kozijnen is uitgerust. De mogelijkheden die Dakkapeldirect BV u biedt zijn eindeloos, dus u vindt zeker een dakkapel die perfect past bij uw woning in Breda, Eindhoven of ergens anders in Nederland.

Een onderhoudsvrije kunststof dakkapel met prachtige kozijnen

Wanneer u kiest voor een kunststof dakkapel heeft u vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende materialen en gaan voor een dakkapel met houtlook of kunststof afwerking. Daarnaast is een dakkapel van dit materiaal onderhoudsvrij. Benieuwd naar alle mogelijkheden die een kunststof dakkapel u biedt voor uw woning in Breda, Nijmegen of elders in Nederland? Bekijk dan onze fotogalerij voor inspiratie!

Een kunststof dakkapel met of zonder houtlook

Kies ervoor om uw houtlook kunststof dakkapel met kozijnen te laten plaatsen door Dakkapeldirect BV, want dan profiteert u van nog meer voordelen. Zo krijgt u van ons 15 jaar garantie op uw dakkapel. Daarnaast heeft u de volgende opties:

  • SKG klasse 2 en PKVW
  • Keuze uit trespa, keralit, rockpanel of zink
  • Standaard beglazing isolatieglas HR ++

De kunststof dakkapel wordt op maat voor u gemaakt en al dan niet van een houtlook en kozijnen voorzien. Dus wilt u een kunststof dakkapel laten plaatsen op uw woning in Breda, Eindhoven of elders in Nederland? Dan bent u bij ons op de juiste plaats.

Snel een prachtige dakkapel op uw woning

Vraag nu een offerte aan voor een kunststof dakkapel, dan plaatsen wij deze al snel op uw woning in Nijmegen, Breda of elders in Nederland. Onze levering is snel, want wij produceren de dakkapellen in eigen fabriek. Vervolgens plaatsen we uw dakkapel al binnen een dag, waardoor u al snel van meer ruimte en licht in uw woning geniet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 024 – 675 6309 of door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen via het online offerteformulier. Dan nemen we binnen 48 uur contact met u op.

Of bel direct:
(024) 675 63 09

Kunststof dakkapellen, Nijmegen