Een kunststof dakkapel van onze experts uit Nijmegen

Een dakkapel met weinig onderhoud en vele mogelijkheden. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Een kunststof dakkapel van onze experts uit Nijmegen

Een kunststof dakkapel in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven met weinig onderhoud

Laat een kunststof dakkapel in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven plaatsen door de specialisten van Dakkapeldirect BV. Deze veelzijdige uitbreiding is er in allerlei stijlen, formaten en uitvoeringen. Kies bijvoorbeeld voor een kunststof dakkapel met houtlook of ga voor een uitbreiding die met kozijnen is uitgerust. De mogelijkheden die wij u bieden zijn eindeloos, dus u vindt bij ons zeker een kunststof dakkapel die perfect past bij uw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of ergens anders in Nederland.

Een onderhoudsvrije kunststof dakkapel voor u in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven

Wanneer u kiest voor een kunststof dakkapel heeft u vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen, zoals een dakkapel met houtlook of kunststof afwerking. Misschien wenst u zelfs een dakkapel met airco. Daarnaast is een dakkapel van kunststof onderhoudsvrij. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die een kunststof dakkapel u biedt voor uw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of elders in Nederland? Bekijk dan onze fotogalerij voor inspiratie!

Een kunststof dakkapel met of zonder houtlook

Kies ervoor om uw kunststof dakkapel met kozijnen te laten plaatsen door Dakkapeldirect BV, want dan profiteert u van nog meer voordelen. Zo krijgt u van ons 15 jaar garantie op uw dakkapel. Daarnaast heeft u de volgende opties:

  • SKG klasse 2 en PKVW
  • Keuze uit trespa, keralit, rockpanel of zink
  • Standaard beglazing isolatieglas HR ++

De kunststof dakkapel wordt op maat voor u gemaakt en al dan niet van een houtlook en kozijnen voorzien. Ook heeft u de mogelijkheid om onder meer rolluiken aan uw dakkapel toe te voegen. Dus wilt u een kunststof dakkapel laten plaatsen op uw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of elders in Nederland? Wij zijn ook uw partner voor zink dakkapellen in Houten.

Snel een prachtige dakkapel op uw woning

Vraag nu een offerte aan voor een nieuwe dakkapel, dan plaatsen wij deze al snel op uw woning. Onze levering is snel, want wij produceren de dakkapellen in eigen beheer. Vervolgens plaatsen we uw dakkapel al binnen een dag, waardoor u in een mum van tijd van meer ruimte en licht in uw woning geniet. Neem contact met ons op voor meer informatie over de vele mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar 024 – 675 6309 of door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen via dit online formulier. Dan nemen we binnen 48 uur contact met u op.

Of bel direct:
(024) 675 63 09

Kunststof dakkapellen, Nijmegen