Opties dakkapel

Er zijn vele opties om uw dakkapel compleet te maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Opties dakkapel

Wanneer u een keuze hebt gemaakt voor een dakkapel kunt u uw dakkapel uitbreiden naar wens. Zo kunt u kiezen uit rolluiken, sunscreens, insectenhorren en airco.

Rolluiken

Rolluiken worden in bijna alle gevallen aan de buitenkant van de dakkapel geplaatst, vaak wordt ervoor gekozen om deze onder het boeideel van de dakkapel te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat het rolluik niet direct wordt blootgesteld aan de verschillende weersomstandigheden. Rolluiken zijn niet alleen zonwerend, maar hebben ook een verduisterend effect. Daarnaast hebben elektrische rolluiken een inbraakpreventieve werking op uw huis.

Sunscreens

In de praktijk worden de begrippen rolluiken en zonwering vaak door elkaar gebruikt. Het grootste verschil tussen deze twee producten is dat een rolluik wordt gebruikt om te verduisteren en voor veiligheid, terwijl de zonwering, zoals de naam al doet vermoeden, wordt gebruikt om de zon te weren. Meestal kan een zonnewering onder het boeideel van het dak geplaatst worden.

Of bel direct:
(024) 675 63 09

Insectenhorren

Met insectenhorren laat u frisse lucht naar binnen, maar houdt u insecten buiten de deur. Insectenhorren zijn relatief goedkoop en makkelijk te plaatsen. Meestal worden insectenhorren aan de buitenkant van uw raam geplaatst.

Airco

Een dakkapel zorgt voor extra licht en ruimte, wat natuurlijk erg fijn is. Wat minder fijn is, is dat het erg warm kan worden op de kamer, vaak een zolder. Eén van de vele opties die DakkapelDirect aanbiedt is de onzichtbare airco voor de dakkapel: de Minirooftop. De Minirooftop is een eenvoudige oplossing voor het verkoelen van uw kamer. De airco kan, naast het verkoelen van de zolder, ook nog eens bijverwarmen en ontvochtigen. Door de opzet van het systeem is de Minirooftop snel en eenvoudig in installatie. Hierdoor verandert u uw warme kamer snel om in een aangename omgeving!

Zonwering voor kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar binnenzonwering voor uw kunststof kozijn? DakkapelDirect biedt Speedy Pliss raamdecoratie. Speedy Pliss is voorzien van een aluminium frame, dat met een sterke magneetband op uw kunststof kozijnen wordt gemonteerd. Er hoeft dus niet geschroefd of geboord te worden in uw kunststof kozijnen. Nog een voordeel is dat de handgreep geïntegreerd is in de treklijst en kan op elke gewenste stand blijven staan. U kunt hem van boven naar onderen bedienen en andersom. De Speedy Pliss is verkrijgbaar in zowel een doorschijnende als niet doorschijnende variant.