De opties voor een dakkapel

Er zijn vele opties om uw dakkapel compleet te maken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

De opties voor een dakkapel

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor een onderhoudsvrije dakkapel kunt u deze bij Dakkapeldirect BV in Nijmegen naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld een airco of rolluik. Op die manier laat u alles in een keer monteren; zo bespaart u zowel tijd als geld. Bovendien weet u zo zeker dat alles goed aansluit, omdat het speciaal op elkaar afgestemd is. Bij ons zijn de mogelijkheden wat betreft opties uitgebreid, want wij produceren de dakkapellen zelf in onze eigen fabriek. Hierdoor kunt u de dakkapel precies zo samenstellen als u wenst en met een airco of andere toevoegingen uit laten rusten.

Een dakkapel met airco voor meer licht én een aangename temperatuur

Een onderhoudsvrije dakkapel zorgt voor extra licht en ruimte, wat natuurlijk erg fijn is. Doordat de dakkapel zich vaak op een zolder bevindt, kan het echter erg warm worden op de kamer. Eén van de vele opties die Dakkapeldirect aanbiedt om dit tegen te gaan, is dakkapel met onzichtbare airco: de Minirooftop. De Minirooftop is een eenvoudige oplossing voor het verkoelen van uw kamer. De airco kan, naast het verkoelen van de zolder, ook nog eens verwarmen en ontvochtigen. Door de opzet van het systeem is de Minirooftop bovendien snel en eenvoudig te installeren. Dankzij een dakkapel met airco verandert u uw warme kamer dus snel in een aangename omgeving!

Rolluiken zorgen voor zonwering en een goede verduistering

Rolluiken worden in bijna alle gevallen aan de buitenkant van de dakkapel geplaatst. Vaak wordt ervoor gekozen om deze onder het boeideel van de dakkapel te plaatsen. Dit heeft als voordeel dat het rolluik niet direct wordt blootgesteld aan de verschillende weersomstandigheden. Rolluiken zijn niet alleen zonwerend, maar hebben ook een verduisterend effect. Daarnaast hebben elektrische rolluiken een inbraakpreventieve werking op uw huis.

Of bel direct:
(024) 675 63 09

Insectenhorren

Het is ook mogelijk om de onderhoudsvrije dakkapel van insectenhorren te voorzien. Zo laat u frisse lucht naar binnen, maar houdt u insecten buiten de deur. Insectenhorren zijn relatief goedkoop en gemakkelijk te plaatsen. Daarom bieden we u bij Dakkapeldirect BV ook de kans om tegen een kleine meerprijs een insectenhor aan uw dakkapel toe te voegen.

Zonwering voor kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar binnenzonwering voor uw kunststof kozijnen? Hiervoor biedt Dakkapeldirect BV in Nijmegen Speedy Pliss raamdecoratie aan. Speedy Pliss is voorzien van een aluminium frame, dat met een sterke magneetband op uw kunststof kozijnen wordt gemonteerd. Er hoeft dus niet geschroefd of geboord te worden in uw kunststof kozijnen. Nog een voordeel is dat de handgreep geïntegreerd is in de treklijst en op elke gewenste stand kan blijven staan. U kunt hem van boven naar onderen bedienen en andersom. De Speedy Pliss is verkrijgbaar in zowel een doorschijnende als een ondoorzichtige variant.

Vraag een offerte aan voor een onderhoudsvrije dakkapel

Wilt u een onderhoudsvrije kunststof dakkapel op maat bestellen en deze uit laten rusten met extra opties zoals een airco, hor of rolluik? Neem dan contact met ons op via 024 – 675 6309 of vul het contactformulier in. Dan spreken we graag uw wensen door. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen voor een dakkapel met of zonder extra opties als een airco via het offerteformulier op de site.