Vergunning

Vergunning nodig of niet? U kunt ook een dakkapel laten bouwen zónder vergunning. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Vergunning

Vergunningsvrije dakkapel

Voor veel mensen vormt een dakkapel een uitkomst wanneer zij extra ruimte nodig hebben in hun woning. Met een dakkapel creëert u meer ruimte en meer licht. Daarbij is het mogelijk de isolatiewaarde van een pand sterk te verhogen. Naast de vele voordelen zijn er ook nadelen aan dakkapellen. Zo is de bouw van een dakkapel aan veel regels gebonden en voor veel dakkapellen geldt dat u hiervoor een vergunning moet aanvragen bij uw gemeente.

Toch kunt u een dakkapel laten bouwen zonder vergunning. DakkapelDirect is een officiële vertegenwoordiger van de Luxbox. De dakkapel van Luxbox is geheel onderhoudsvrij en het grote voordeel is dat u voor deze dakkapel geen vergunning nodig hebt. In de meeste gemeenten in Nederland kunt u aan de voor- en zijkant van de woning meestal alleen met een omgevingsvergunning een dakkapel bouwen, maar met onze Luxbox heeft u geen vergunning meer nodig. Doordat deze dakkapel maar 7 meter uit het dak steekt is deze dakkapel vergunningsvrij. Onze Luxbox is opgebouwd met sandwich panelen en altijd in de goede schuinte leverbaar. Door deze sandwich panelen kunt u een isolatiewaarde creëren tot wel 4.0 Rc. Aan de buitenzijde kan deze bekleed worden met zetwerk, aluminium, zink of koper. De indeling van de ramen maken wij met dakramen van zowel Velux als Fakro. Wilt u dus aan de voor- en achterzijde een dakkapel van 4,5 meter dan is de Luxbox een geweldige oplossing én vergunningsvrij.

Neem contact op voor meer informatie over de Luxbox.

Of bel direct:
(024) 675 63 09

Vergunningsvrije dakkapellen