Een houten dakkapel in Houten

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Breda, Eindhoven of in de buurt van Nijmegen?

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor een nieuwe dakkapel bij u in Houten of in Woerden? Dan kunt u rekenen op de uitstekende producten en diensten van Dakkapeldirect BV uit Nijmegen. Wij hebben prachtige, op maat gemaakte dakkapellen die perfect passen bij uw woning.

Een houten dakkapel in Houten of Woerden

Wij zijn dé dakkapellenspecialist. Voor een nieuwe houten dakkapel in Houten of Woerden zijn wij uw partner. Wij hebben tal van opties voor onze dakkapellen. Zo kunnen wij voor u een dakkapel over de nok maken. Een dakkapel biedt extra leefruimte, waardoor een dakkapel altijd een waardevolle toevoeging is aan uw woning. U krijgt ook extra licht binnen dankzij de ramen. Maar wist u dat wij er ook voor kunnen zorgen dat er verduistering is? Zo heeft u ’s nachts ook privacy, of houdt u de zon tegen op warme zomerdagen. Dit kan bereikt worden door bijvoorbeeld een rolluik te plaatsen.

Waarom kiezen voor een houten dakkapel bij u in Houten of Woerden

Een houten dakkapel heeft een natuurlijke uitstraling, waar veel mensen van houden. Daarnaast is het hout in elke kleur te schilderen die u wenst, waardoor de dakkapel altijd bij uw huis past. Uiteraard bieden wij ook andere dakkapellen aan, bijvoorbeeld exemplaren gemaakt van kunststof. Deze zijn bovendien te verkrijgen met zinken afwerkingen.

Vergroot uw woonruimte met een mooie dakkapel

Profiteer van de vele voordelen die onze uitstekende dakkapellen bieden. Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier. Heeft u liever direct contact met onze specialisten? Bel dan naar 024 – 675 6309. Onze experts beantwoorden graag alle vragen die u heeft over onze dakkapellen en diverse opties.

Aluminium dakkapellen