Kunststof kozijnen

Wij hebben verschillende typen en merken kunststof kozijnen die we leveren. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Kunststof kozijnen direct uit eigen fabriek

Met kozijnen creëert u veel lichtinval en veel mensen kiezen vaak voor kunststof kozijnen. Dit komt onder andere doordat de kozijnen een hoge isolatiewaarde hebben.

Wij leveren verschillende typen en merken kozijnen. Zo kunt u bij ons terecht voor merken als Schuco, K-Vision en Inoutic. Doordat DakkapelDirect verschillende profielen heeft kunnen we voor alle kozijnen een passende oplossing vinden.

Houtlook kunststof kozijnen

Een houtlook kunststof kozijn is een kozijn dat er uitziet en dezelfde uitstraling heeft als een houten kozijn, maar de voordelen hebben van kunststof kozijnen. Natuurlijk is een dakkapel niet compleet zonder een raam. Een raam in uw dakkapel zorgt voor meer lichtinval en betere ventilatie. Bij DakkapelDirect kunt kiezen uit verschillende soorten ramen.

  • Draairaam
  • Draaikiepraam
  • Uitzetraam
  • Schuifraam

Kunststof kozijnen

Draairaam

Een draairaam is het meest voorkomende raam in Nederland. De naam zegt eigenlijk alles al. Een draairaam heeft maar één draaistand en kan naar binnen of naar buiten toe openstaan.

Draaikiepraam

Een draaikiepraam heeft een draaistand en een valstand. Dit maakt dat een draaikiepraam ook erg makkelijk is schoon te maken. In de winter kunt u het raam op een kierstand zetten, waardoor u toch kunt genieten van frisse lucht in uw huis. Het draaikiepraam opent altijd naar binnen toe. Het draaikiepraam wint de laatste jaren sterk aan populariteit vanwege de gebruiksvriendelijkheid.

Uitzetraam

Bij een uitzetraam zijn de scharnieren aan de bovenkant van het raam bevestigd. Het raam klapt horizontaal naar buiten toe. Wanneer de scharnieren juist aan de onderkant van het raam bevestigd zijn, wordt er gesproken over een valraam.

Schuiframen

Een schuifraam bestaat uit twee vensters, namelijk een vast raam en een ander venster dat kan schuiven. Een schuifraam kan horizontaal of verticaal schuiven.

Ook voor deuren en schuifpuien kunt u bij DakkapelDirect terecht. Neem contact op voor meer informatie. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Of bel direct:
(024) 675 63 09