Een nieuwe dakkapel van ons bedrijf uit Nijmegen

Wilt u een dakkapel kopen en deze volledig op maat laten maken in de buurt van Nijmegen? Dat kan bij Dakkapeldirect BV.

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Door een grote nieuwe dakkapel te plaatsen op uw huis in bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem of Eindhoven, maakt u de zolderkamer niet alleen ruimer, maar zorgt u ook voor meer lichtinval. Op die manier wordt de zolderkamer een nog mooiere woonruimte en kunt u hier bijvoorbeeld een prachtige slaap- of hobbykamer creëren. Wanneer u ervoor kiest om er een slaapkamer van te maken, wilt u natuurlijk wel de ruimte goed kunnen verduisteren. In dat geval kiest u het best voor een grote nieuwe dakkapel, inclusief inbouwrolluik. Dan kunt u op ieder gewenst moment de ruimte volledig verduisteren.

Een nieuwe dakkapel in Nijmegen, Arnhem of Eindhoven die aan al uw wensen voldoet

Wanneer u een nieuwe dakkapel wilt in bijvoorbeeld Nijmegen, Arnhem of Eindhoven, is het een goed idee om de plaatsing ervan aan een ervaren en betrouwbare partij over te laten. Dan weet u zeker dat de dakkapel perfect op uw woning aansluit en dat u kwaliteit geleverd krijgt. Laat uw nieuwe dakkapel daarom plaatsen door Dakkapeldirect BV uit Nijmegen. Dan bent u verzekerd van een kwalitatieve dakkapel die bovendien volledig op maat wordt gemaakt. Wij hebben namelijk alles in eigen beheer; van productie tot montage. Zo kunnen we uw nieuwe dakkapel voor uw woning in Nijmegen, Arnhem, Eindhoven of elders in Nederland precies zo maken als u voor ogen heeft.

Snel een prachtige uitbreiding aan uw huis

Wij leveren niet alleen een prachtige nieuwe dakkapel bij u af, maar doen dit ook nog eens snel en efficiënt. Doordat we de dakkapellen in onze eigen fabriek produceren, kunnen we de dakkapel namelijk snel leveren. Daarna plaatsen we uw nieuwe dakkapel al binnen een dag. Zo geniet u al snel van meer ruimte en licht in huis. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 024 – 675 6309 of vul het contactformulier in. U kunt via dit formulier ook direct een offerte aanvragen, dan komen we binnen 48 uur bij u terug met een vrijblijvende prijsopgave.

Aluminium dakkapellen