Een vergunningsvrije dakkapel in Houten

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Breda, Eindhoven of in de buurt van Nijmegen?

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Wij zijn uw partner als u een vergunningsvrije dakkapel wilt laten plaatsen aan uw woning in Houten. Hoewel u in de meeste gemeentes van Nederland een vergunning nodig heeft om uw woonruimte te vergroten met een nieuwe dakkapel, hebben wij van Dakkapeldirect BV dé oplossing voor u in huis.

Wij plaatsen een vergunningsvrije dakkapel bij u in Houten

U vraagt zich wellicht af hoe het kan dat ons bedrijf uit Nijmegen een vergunningsvrije dakkapel bij u kunnen plaatsen. Hier zijn immers toch duidelijke regels voor? De Luxbox is ons antwoord. Dakkapeldirect BV is de officiële vertegenwoordiger van dit uitstekende product. Deze dakkapel is vergunningsvrij, omdat deze maar 7 meter uit het dak steekt en is opgebouwd met sandwich panelen. Dit betekent dat de dakkapel al voor 80% klaar is wanneer wij deze bij u leveren. U heeft bovendien vijftien jaar garantie wanneer u kiest voor onze vergunningsvrije dakkapel bij u in Houten. Als u liever en dakkapel met zink heeft, dan rekent u ook op ons.

Kies voor onze dakkapellen zonder vergunning

Wij leveren graag onze unieke dakkapellen die geen vergunning nodig hebben bij u. Heeft u liever een houten dakkapel? Dat behoort eveneens tot onze opties. U bereikt onze specialisten door te bellen naar 024 – 675 6309, of door ons contactformulier in te vullen. U vraagt via deze weg ook eenvoudig een geheel vrijblijvende offerte aan.

Aluminium dakkapellen