Een dakkapel met een afwerking van zink in Houten

Wilt u een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Breda, Eindhoven of in de buurt van Nijmegen?

Montage binnen een dag
 Productie in eigen beheer
Dakkapel op maat

Wilt u van zink een dakkapel realiseren voor uw woning in Houten? Een zinken dakkapel van Dakkapeldirect BV, uit Nijmegen, heeft u in twee opties. Allereerst is er voor u in Houten de dakkapel die volledig in zink is uitgevoerd. De tweede optie is een kunststof dakkapel met zinken afwerking. Lees verder om meer te lezen over deze mogelijkheden.

Zink als afwerking voor uw dakkapel in Houten

Een dakkapel die volledig van zink is gemaakt, behoort tot de mogelijkheden voor uw woning in Houten. Deze optie wordt echter vaak niet gekozen, omdat dit hoge kosten met zich meebrengt. Aantrekkelijker is een dakkapel – al dan niet vergunningsvrij – met zinken afwerking. Hierbij wordt een dakkapel van hout of van kunststof afgewerkt met zink. Denk hierbij aan de zijplaten, afdekranden en het kozijn. Het grote voordeel van zink is dat het een hoge isolatiewaarde heeft en bovendien onderhoudsvrij is.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw zinken dakkapel

Bel naar 024 – 675 6309 om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een dakkapel van zink. U kunt dit ook doen via ons contactformulier. Via deze wegen kunt u ook al uw vragen stellen aan onze specialisten, die ze graag voor u beantwoorden. Regel een dakkapel via Dakkapeldirect BV en profiteer snel van onze uitstekende diensten en producten.

Aluminium dakkapellen